SZOLGÁLTATÁSAINK

Ügyvédi és válási mediációs szolgáltatások

Válással, élettársi kapcsolattal és házassággal  összefüggő mindenfajta ügyvédi szolgáltatást nyújtunk együttműködő ügyvédeinken keresztül. Illetve válási mediációval segítjük elő a házasság felbontását és az ahhoz tartozó járulékos kérdésekben való megállapodást.

Pszichológia

Egy válási helyzet során gyakran húzódnak meg vagy kerülnek felszínre az egyénnél olyan elakadások, problémák, amelyek megértésében és feldolgozásában pszichológus szakember tud segíteni.

Gyermekvédelmi tanácsadás

A gyermekvédelmi tanácsadás keretében, segítséget nyújtunk a szülőknek, a családjukban megfigyelhető működési zavarok kezelésében, a konfliktusok gyermekközpontú rendezésében, továbbá a döntésüknek megfelelően támogatjuk őket a gyermekbarát válás lebonyolításában is.

Coaching, párkapcsolati tanácsadás

Együttműködő szakembereink a coaching széles spektrumában tudnak segítséget nyújtani.

Párkapcsolati tanácsadással szakembereink segítenek átlátni a hozzájuk forduló párok problémáit és segítenek azok megoldásában.

Ingatlan ügyintézés

Együttműködő ingatlan szakértőink végig kísérnek minden ingatlan eladási és vásárlási folyamatot, legyen szó ingatlan értékének megállapításáról, ingatlanok értékesítéséről, új otthon vásárlásáról, vagy hitellel kapcsolatos pénzügyi tanácsadásról.

Pénzügyi tanácsadás

Együttműködő szakembereink segítenek abban, hogy a válás után is megfelelő pénzügyi helyzetben maradjon az ügyfél. Megvizsgálják, hogy melyek azok a támogatások és adókedvezmények, amelyeket az ügyfelek igénybe tudnak venni, valamint hitel és biztosítási tanácsadást is nyújtanak.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Teljeskörű, professzionális megoldások

Minden, amire szükséged van
a válás során és azon túl

Lépj velünk kapcsolatba

KÖvess minket