KONZULTÁCIÓ

Az első lépés:

KONZULTÁCIÓ

Ha úgy érzed,  elakadások vannak a kapcsolatotokban, már mérlegelitek a válás lehetőségét, vagy már el is döntöttétek, hogy váltok és belátjátok, hogy egy érzelmileg semleges, objektív, professzionális szakember gárda támogatása segítené a válási folyamatot,  forduljatok hozzánk!

Miben segít a konzultáció?

Az első beszélgetés keretében felmérjük, hogy mire van szükséged, és kiválasztjuk a számodra a  helyzeted megoldásában legtöbbet segíteni tudó, legjobb specialistákat. 

Szintén szakterületünk, a válást fontolgató, vagy a válást már elhatározó ügyfeleinknek való információnyújtás a következőkben: mi a válás menete, mik a válással járó következmények, illetve milyen lehetőségek vannak a különböző konfliktusok megoldására. Így egy közös és alapos mérlegelést követően lesznek képesek meghozni a számukra optimális döntéseket.

A válás folyamatában a navigációd leszünk, és abban segítünk, hogy a lehető legrövidebb úton és leghatékonyabb módon érj el a célodhoz.  Nagyon sokat számít, hogy milyen utat választasz.

„A válás egy tisztességes megoldás egy már nem tisztességes élethelyzetre.”
Tisza Kata

N

Egy beszélgetés keretében felmérjük, hogy mire van szükséged, és kiválasztjuk a céljaidat leginkább szolgáló, számodra a legtöbbet segíteni tudó, legjobb szakembereket.

N

Elmondjuk, hogy hogyan történik a válás folyamata, mik a válás következményei, és milyen lehetőségek állnak rendelkezésre az egyes konfliktusok megoldására

A konzultáció és az első tanácsadás díja

15.000 Ft (45 perc)

Amennyiben nem férnénk bele a 45 percbe, pl. mert a szokásosnál bonyolultabb a helyzeted, akkor se aggódj, a figyelmünk továbbra is a tiéd, nem kell egy újabb konzultációra eljönnöd! A plusz időt ekkor időarányosan számoljuk neked.

A konzultációdra 100%-os elégedettségi garanciát biztosítunk!

Mivel mi 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy meg fogja érni neked ez a 45 perc, ezért teljes nyugalommal átvállaljuk a te kockázatodat. Ne rizikózz még 45 percet se, ne kockáztass egy forintot se!
Tisztábban fogsz látni, felvértezünk bátorsággal és reménnyel, hogy megnyugvással vihess haza tőlünk hasznos tippeket és fontos tanácsokat.
Ha mégis úgy érzed a konzultáció végén, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, jelezd nekünk azonnal, ez esetben nem kell kifizetned a tanácsadás díját!

Nézd meg, mit mondtak rólunk ügyfeleink!

Részletesebb tájékoztatást további szolgáltatásainkról és azok áráról az első személyes konzultáció alkalmával tudunk adni, ugyanis azokat mindig személyre szabottan ajánljuk a hozzánk forduló ügyfeleknek.

Az ügyvédi szolgáltatásokat szerződött ügyvédeink szolgáltatják. A személyre szabott konzultáció után tudunk kifejezetten olyan ügyvédeket ajánlani, akik az adott problémának a specialistái!

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Teljeskörű, professzionális megoldások

Minden, amire szükséged van
a válás során és azon túl

Lépj velünk kapcsolatba

KÖvess minket