Szakál-Szabó Szandra

Intimity mentor, szexuál terapeuta, mediátor

Üdvözöllek, Szakál-Szabó Szandra vagyok, Intimity mentor, szexuál terapeuta, mediátor. Feleség, 4 gyermek édesanyja, szerető, logisztikus, szervező, segítő, anyaméh tréner, ThetaHealing® konzulens, Access Consciousness® facilitátor, Access Bars® kezelő, kísérő. Arra hívlak, hogy felszabadultan, önazonosan éld meg Önmagad! Lehetsz bármilyen élethelyzetben, fiatal vagy érettebb, a lényeg, hogy merj kapcsolódni az erődhöz, a lényedhez, az örömödhöz, az intimitásodhoz, hogy boldog és felszabadult lehess az élet minden területén.

A válás egy olyan trauma az életben, amit mindenképpen fel- és ki kell dolgozni ahhoz, hogy egy új kapcsolatban már ne kövesd el újra ugyanazokat a hibákat, ne kövesd ugyanazokat a mintákat a továbbiakban, amik a váláshoz vezettek. Jómagam is elváltam, ezért tudom, hogy milyen fontos ezen a folyamaton úgy áthaladni, hogy a végén egészségesen, helyreállt önértékeléssel születhess újjá, készen a további boldog életre. Főleg akkor, amikor gyermek, gyermekek is részesei ennek a folyamatnak. A párkapcsolathoz, családhoz való viszonyulásuk itt „is” alapozódik meg! Ezért sem mindegy, hogyan bomlik fel a család! A te kezedben a döntés, hogy mit választasz, hogyan szeretnéd az életed élni. Ebben tudlak segíteni benneteket!

Ez kizárólag a te döntésed! Maradsz a régi mintáknál vagy teret adsz az új, könnyed áramlásnak?! Rá lehet nézni az elakadásokra, blokkokra egy másik, drámák nélküli nézőpontból. Ezt tudom megtanítani neked. Így lépésről-lépésre egyre inkább a valódi Önmagadhoz érkezel. Kapcsolódhatsz önmagadhoz, kapcsolódhatsz az intimitásodhoz és ezáltal a másokhoz való viszonyod is változni fog. Az erő megvan benned, merj kapcsolódni hozzá!

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Teljeskörű, professzionális megoldások

Minden, amire szükséged van
a válás során és azon túl

Lépj velünk kapcsolatba

KÖvess minket