Dr. Parádi József

pszichiáter, pszichoterapeuta

Orvos vagyok. Ideggyógyászatból, pszichiátriából és pszichoterápiából szakvizsgáztam.

 – Személyközpontú pszichoterápiát, mely pszichoterápiás tevékenységem alapja, Franciaországban tanultam. Eszerint akkor érzi magát jól és fejlődik legjobban az ember, ha elfogadás, megértés és hitelesség légköre veszi körül.

 – Pszichodráma képzésem során megtanultam, hogy sokszor a beszédnél több megértést hoz, ha képekben, akciókban gondolkodunk, és bele tudjuk élni magunkat a másik ember szerepébe a szerepcsere révén.

 – Gestalt terápiás képzésemet Frank Cardelle-nek köszönöm, aki révén megtapasztaltam az érzelmek, valamint a pozitív gondolkozás erejét és a cselekvés hogyanjának fontosságát.

 – Az alternatív gyógyászat (Le Plan. Franciaország) megismerése kitágította a lehetségesről alkotott képemet, és megtanított figyelni az emberi energiákra.

 – Playback Színházi képzésem (New York) a megjelenítés, a színpadi rituálék erejére hívta fel a figyelmemet és az élet derűs megtapasztalására tanított.  A valóság elemeivel játszani kezdtem.  Azóta is ezt teszem.

 – Tanultam zen meditációt és évekig tanulmányoztam az A Course in Miracles című könyvet egyedül és társakkal.

Jelenleg egyéni, pár és család pszichoterápiát végzek, álomértelmezési csoportokat, böjtös álomtáborokat vezetek. Szervezetek részére a Szervezetszínház és az Agora nevű tréningcég kereteiben tartok tréningeket, vezetői tanácsadást. Az álmok improvizációs színházi megjelenítésére létrehoztam az Álomszínházat. A Közép-Európai Playback Színházi Iskola alapítója vagyok. 2012-től az Integrál Akadémián tanítok és vezetek pszichodráma csoportokat.

A spiritualitás felé számomra a zen meditáció, majd az A Course in Miracles című könyv egyéni majd csoportos megtapasztalása nyitotta meg az utat.

Elvált vagyok. Három fiam van. Velük illetve anyjukkal kiváló szülői, szülőtársi kapcsolatom van.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Teljeskörű, professzionális megoldások

Minden, amire szükséged van
a válás során és azon túl

Lépj velünk kapcsolatba

KÖvess minket