Dr. Mészáros Izabella

ügyvéd

1999-ben szereztem diplomát a Szegedi Tudományegyetem Jogi Karán.
Ezt követően számtalan területen kipróbáltam magam nem csak jogászként, de mindig emberekkel foglalkozó munkakörben. Többek között öt éven keresztül a fővárosi gyermekvédelemben dolgoztam, amelynek hatására később ügyvédjelöltként és alkalmazott ügyvédként elsősorban a családjogi területen szereztem tapasztalatot.

2010-ben döntöttem úgy, hogy megalapítom a saját ügyvédi irodámat saját ügyekkel, saját ügyfelekkel, saját hozzáállással. 2010 decemberétől működik az egyszemélyes ügyvédi irodám Zuglóban. Elsősorban természetes személyek polgári ügyeivel foglalkozom, nem kizárólag, de továbbra is kiemelten családjogi, öröklési ügyekkel. Szeretem nem csak jogi szempontból megközelíteni az elém kerülő jogvitákat. Örülök, ha az ügyvédi szerep mellett emberként is támasz lehetek.

Megértem és igyekszem megértetni egymással a jogvitában
 érintett felek szempontjait, és mindig örömömre szolgál, ha egy ügyet vállalható kompromisszumokkal, egyezséggel tudunk lezárni. Ugyanakkor lelkesít a pereskedés is, de nem tudok és nem szeretek mindenáron nyerni, ezért nem is minden ügyet tudok felvállalni.

Munkám során törekszem Mahatma Gandhi üzenetére figyelemmel 
lenni: “A világ erőforrásai elegendőek ahhoz, hogy kielégítsék mindenki szükségleteit, de nem elegendőek ahhoz, hogy kielégítsék mindenki mohóságát.”

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Teljeskörű, professzionális megoldások

Minden, amire szükséged van
a válás során és azon túl

Lépj velünk kapcsolatba

KÖvess minket