L. Kiss Tamás

fuvarozó, költöztető

L. Kiss Tamás vagyok, fuvarozó vállalkozó. Cégem profilja a közúti árufuvarozás, ezen belül főleg a költöztetés-bútorszállítás.

Vállalkozásunk belföldi és nemzetközi lakossági és Iroda költöztetést végez csomagolással is, melyhez hatalmas csomagolóanyag készletünkből tudjuk biztosítani az alapanyagot, emellett bútor-, zongora-, páncélszekrény- és jacuzzi szállítást is végzünk.

Számomra a legfontosabb ügyfeleim elégedettsége, ezért kizárólag profi, szakképzett kollégákkal dolgozunk. Ezen kívül autóim újszerűek és minden költözéshez szükséges eszközzel fel vannak szerelve a zökkenőmentes szállítás érdekében.

 Árukár biztosítással is rendelkezünk, de szerencsére ezt a szolgáltatást még sosem kellett igénybe vennünk.

A munkát mindig az előre megbeszélt időpontban kezdjük, és mivel óradíjas szolgáltatást nyújtunk, nem károsítjuk az ügyfeleinket időhúzással, gyorsan és hatékonyan igyekszünk ellátni az adott feladatot. Az ingóságok elszállításához több autóból álló flottámból a megrendelő ki tudja választani a számára megfelelőt, legyen az furgon vagy esetleg 12 tonnás emelőhátfalas tehergépkocsi.

Igény esetén költözés előtti ingyenes felmérést biztosítok.

Remélem, hamarosan Ön is az elégedett ügyfeleim táborát erősíti, és be tudjuk bizonyítani, hogy egy költözés tud probléma-, károkozás- és feszültségmentes is lenni!

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Teljeskörű, professzionális megoldások

Minden, amire szükséged van
a válás során és azon túl

Lépj velünk kapcsolatba

KÖvess minket