Imre István

ingatlanszakértő

Ingatlanszakértőként kísérek minden eladási és vásárlási folyamatot, amivel ügyfeleim megbíznak engem.

Pályafutásom a gazdasági világválság idején kezdődött, amikor munkám során főként bajba jutott eladókkal működtem együtt, hogy minimalizálni tudjuk a veszteségeiket. Itt megtanultam, hogy a munkám nem az értékesítés, hanem a tanácsadás. Meg kell ismernem Ügyfeleim élethelyzetét és abban támogatni őket, hogy egy ilyen kardinális kérdésben, mint az ingatlan eladás, vagy vásárlás, valóban jó döntést tudjanak hozni. Nem mindig az értékesítés a jó megoldás, még akkor sem, ha alapvetően mi ebből élünk.

Szerencsére Társammal együtt több szakterületet is vezettünk és fogtunk át az elmúlt több, mint 10 év során, így sok szempontból tudjuk megvizsgálni Ügyfeleink helyzetét, ezáltal konkrét irányvonalak rajzolódnak ki előttünk egy-egy konzultáció során.

Nem hiszek a köntörfalazásban, a véletlenben, sem a szerencsében akkor, amikor nagy döntések előtt áll valaki. Éppen ezért igyekszem mindig pontosan megvizsgálni és felvázolni a lehetőségeket, hogy Ügyfeleim legjobb belátásuk, elképzelésük szerint tudjanak dönteni.

Együttműködünk valamennyi ingatlanközvetítő céggel, akikkel ma érdemes ezen a piacon, mégis önállóan dolgozunk. Ebből adódik, hogy kedvezőbb megbízási díjakkal és eltérő munkamódszerrel tudjuk biztosítani az eladási és vásárlási folyamatokat. Valamint az is, hogy nem a nagy számok törvénye alapján végezzük a munkánkat.

Amikor az átlagember ingatlant vesz vagy elad, a legnagyobb vagyona felett rendelkezik. Ezekben a folyamatokban számtalan buktató van, ami kivédhető, ha van egy felelőse ennek a munkának. Éppen ezért azokkal az Ügyfelekkel dolgozunk együtt, akik értékelik az átfogó szakértelmünket és hagyják, hogy felelősséget vállaljunk ezen ügyeikért.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Teljeskörű, professzionális megoldások

Minden, amire szükséged van
a válás során és azon túl

Lépj velünk kapcsolatba

KÖvess minket