dr. Sárdi-Papp Réka PCC

nemzetközileg akkreditált coach, mediátor, jogász

Mielőtt hivatásos coach és mediátor lettem, jogászként dolgoztam csaknem 15 évig. Habár első pillantásra a jogi világ szabályozottsága és keretrendszere, valamint a coaching és mediáció nyitottsága és személyessége egymástól távolinak tűnhetnek, az általam végzett támogató munka jó példa arra, hogy a kettő igenis összhangba hozható.

Jogászként diplomamunkám a házassági vagyonjogi szerződésből írtam, aztán rá csaknem 15 évre a CEWES Esküvőkiállítás Év Új szolgáltatása díját nyertem meg társaimmal a tudatos kapcsolatépítés témájában.

A nézőpont különböző, azonban a téma közös: hogy lehet a feleknek megtalálni és megfogalmazni szükségleteiket, majd úgy elmondani, hogy azt a másik fél megértse, és megtalálni egy olyan együttműködést, amiben mindkét fél igényei a lehető legteljesebb mértékben összhangba hozhatók, legyen szó házasságról vagy válásról. – Ebben tudom coachként, mediátorként támogatni a hozzám fordulókat.

Hiszek abban, hogy a coaching az egyik legelfogadottabb támogatási eszköz a magasan képzett, döntéshez szokott, vezető személyiségek számára. Miért is?

Mivel egy coaching-beszélgetés során két egészséges, teljes értékű ember ül egymással szemben, partneri viszonyban, ahol a folyamat lényege, hogy az ügyfél találja meg a számára legmegfelelőbb választ, talán nem szükséges elmagyarázni, hogy ezen vezető típusú személyiségek számára miért olyan jó választás a coaching.

A gondolkodás és a döntés megmarad számukra, ugyanakkor a coaching biztosítja a teret, keretet és szükség esetén konfrontatív kérdéseket, hogy legyen lehetőség és idő a gondolkodásra, egy új nézőpont megtalálására.

 A mediáció során – akár a coachingban tisztázott egyéni, családi célokra alapozva – az ügyfelekkel közösen keressük a számukra békét, harmóniát hozó megoldásokat.

 A folyamat sikere közös munkánkon múlik. Amit biztosan tudok ígérni, hogy a nehéz folyamatban – legyen szó új családi viszonyok kialakításán, váláson vagy válás utáni önmagad megtalálásáról – mindvégig elfogadással, ítéletmentesen támogatlak az utadon és segítek a fókuszod a számodra igazán fontos kérdéséken tartani, új nézőpontokat keresni, teret és időt adni magadnak a válaszok megtalálására, döntések meghozatalára.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Teljeskörű, professzionális megoldások

Minden, amire szükséged van
a válás során és azon túl

Lépj velünk kapcsolatba

KÖvess minket