Deák Gábor

pénzügyi tanácsadó

Villamosmérnök vagyok – nem születtem pénzügyi tanácsadónak. A karrierem során sok vállalkozást vezettem. Mindegyiknek voltak pénzügyei, amelyek befolyásolták a sikerességüket, ez a magánszemélyek esetében, illetve az én életemre is igaz. Egyáltalán nem mindegy, hogyan gondolkodunk, és döntünk a pénzügyeinkről. A pénz áthatja egész életünket. Van aki azt gondolja, hogy mindent megold, mindent meg lehet rajta venni a mai világban. Van aki azt gondolja, hogy a pénz nem minden, és nem érdemes hajszolni. Bárhogy is van, valahogy menedzselni kell az életünk pénzügyeit és ezt folyamatosan minden élethelyzetben meg kell tegyük. Sokszor váratlan fordulatot vesz az életünk, erre is jól kellene tudnunk reagálni. Fel kellene készülni arra is, amit nem is tudunk előre.

 7 évvel ezelőtt váltam hivatalosan pénzügyi tanácsadóvá. Rengeteg emberrel beszéltem ennyi idő alatt. Ez a több ezer beszélgetés segített sokrétű tapasztalatot szerezni, amit arra tudok fordítani, hogy segítsek vele másoknak megoldásokat találni adott helyzetekben.

A pénzügyi tanácsadóknak van egy nemzetközileg elismert szervezete, ahova meghívásos alapon lehet bejutni. Million Dollar Round Table, (MDRT) -Magyarul, Millió Dolláros Kerekasztal – amelynek 3 éve büszke tagja vagyok.

Magam is elváltam. A válás sosem könnyű, hiszen nem azért házasodunk, hogy tönkre menjen a kapcsolatunk, de sajnos néha megesik. Ilyenkor még nehezebb az anyagiakat kézben tartani. Az érzelmek dúlnak bennünk, és nem mindig tudunk racionálisak maradni. Ebben van szerepem, külső szemlélőként, tanácsadóként mindig a legjobb megoldást keresem, kínálom.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Teljeskörű, professzionális megoldások

Minden, amire szükséged van
a válás során és azon túl

Lépj velünk kapcsolatba

KÖvess minket