PÉNZÜGYI TANÁCSADÁS

Szakértő kollégáink segítenek, hogy a válás után is megfelelő pénzügyi helyzetben maradjon az ügyfél.
A válás után ugyanis a felek sokszor nehezen tudnak egyről a kettőre jutni.

Az a tapasztalatunk, hogy a válás nem csak lelkileg, de anyagilag is megviseli mind a két felet.

?

Ki maradjon az ingatlanban?

?

Mi legyen az addigi közös ingatlannal?

?

Hogyan tovább a közösen alapított vállalkozással?

Mi legyen a közös vagyonokkal?

Célunk, hogy az ügyfelek a piacon lévő legjobb megoldást kapják az életük folytatásához és egy olyan életet tudjanak élni, amiben megtalálják a harmóniát és békességet.

Egy ingatlan vásárlása nem a legegyszerűbb feladat, főleg nem, ha az ember egyedül marad. Nagyon sok mindennel kell tisztában lenni az adott helyzetben. Szakembereink azért vannak, hogy ezt a terhet le tudják venni az ügyfelek válláról. Segítenek megoldást találni a szükséges önerő megszerzésére és a további megoldások keresésében.

A családi vállalkozás sorsa is megpecsételődik egy válás során, mi ebben is segítségükre vagyunk. Szeretnénk minden lehetséges opciót (eladás, átalakulás, kiválás) feltérképezni egy kockázatelemzés során, melynek eredményeként tanácsot tudunk adni a tulajdonjog eladásának adózási vonzatáról, valamint a társadalombiztosítási szabályokat a lehető legjobb módon alkalmazni mindkét fél részére.

Legyen szó átmeneti pénzügyi problémáról vagy egy hosszabb távú problémáról, segítünk abban, hogy közösen megtaláljuk a kivezető utat.

Szolgáltatásaink között szerepel még az ügyfél jelenlegi pénzügyi helyzetének a feltérképezése. Megvizsgáljuk, hogy melyek azok a támogatások és adókedvezmények, amelyeket igénybe tudnak venni. Megvizsgáljuk azt is, hogy milyen módon tudják az anyagi helyzetüket stabilizálni.

Amennyiben személyi kölcsönre vagy jelzáloghitelre van szükség, akkor erre is keresünk megoldást a piacon található legjobb lehetőségekből választva. Hiszen teljeskörű hitel- és biztosítási tanácsadást nyújtunk teljesen díjmentesen.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Teljeskörű, professzionális megoldások

Minden, amire szükséged van
a válás során és azon túl

Lépj velünk kapcsolatba

KÖvess minket