HÁZASSÁGMEGMENTÉS

Az első lépés a megoldás felé:

KONZULTÁCIÓ

A SzépenVáljEl Válásközpont nem csak a válások fájdalommentes, gyors és takarékos lebonyolításában erős.

Az elmúlt idők tapasztalatai alapján a válás küszöbén szédelgő házasságok egy jelentős része is megmentésre kerül a velünk való konzultáció révén, amelyet a szakembereink által kidolgozott program alapján egy közös, kemény kapcsolati munka követ.

Hogy lehet ez?

N

A konzultáción – amennyiben párban érkeznek klienseink – egyszerű, célirányos, csontig hatolóan őszinte kérdésekkel felmérjük, hogy maradt-e még parázs a kapcsolatban, akad-e még némi üzemanyag a szeretettankban.

N

Ha igen, és még van közös kapcsolati cél és/vagy szándék a házasság megmentésére, klienseinkkel szoros kapcsolatban maradva kidolgozunk egy viszonylag egyszerű és rövid idő alatt megvalósítható cselekvési tervet a kapcsolat megmentésére.

Ezt a házaspár professzionális szakembergárdánkkal karöltve valósítja meg. A megmentési folyamatot egy kapcsolati szerződéssel zárjuk: ez egy mindkét fél számára elfogadható fundamentumot jelent, egy új élet alapjait – ezt szentesítik aláírásukkal a felek, mely mentén a közös élet újból élhetővé válik, betartásával a veszekedéseket újra mosoly váltja fel a hétköznapokban.

A házasságmegmentési folyamatunkban való részvétel egy utolsó kísérlet a család egyben tartására, ha ezen végigmennek a felek, tiszta lehet a lelkiismeretük, hogy valóban mindent megpróbáltak, minden lehetséges lépést egymásért megtettek.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Teljeskörű, professzionális megoldások

Minden, amire szükséged van
a válás során és azon túl

Lépj velünk kapcsolatba

KÖvess minket