Dr. Fodor Katalin

ügyvéd

2003-ban végeztem a jogi egyetemen és azóta vagyok a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Ügyvédjelölti éveimet a Rózsadombon, Dr. Torday Kálmán ügyvédi irodájában töltöttem és ez az iroda szolgáltatja azóta is saját, 2007-ben megalapított ügyvédi irodám székhelyét. Jó érzés egy nagy múltú és tapasztalt ügyvédi csapat tagjaként dolgozni és segíteni a hozzánk forduló embereknek, amikor életük nehéz helyzetébe kerülnek.

Jómagam korábban vagyonjogi kérdésekre szakosodott ügyvédi praxist folytattam – ami magában foglalja az ingatlanjogot, a társasági jogot és az öröklési és kötelmi jogi természetű ügyeket is –, majd a magánéletem alakulása miatt egy idő után egyre nagyobb szerepet kapott életemben és munkámban is a családjog.

Több mint tizenöt éves ügyvédi praxisom alatt egyik legfőbb tapasztalatom, hogy egy válóper során mindkét fél, de legfőképp a közös gyermekek érdeke azt diktálja, hogy a válás miatt felmerült kérdéseket a felek mielőbb, a lehető legbékésebb úton rendezzék. Ehhez kíván segítséget nyújtani ügyvédi irodám, ahogy számtalan egyezséget sikerült eddig is összehozni, és erre törekszem a SzépenVáljEl csapat tagjaként is.

Természetesen a peres út nem minden esetben kerülhető el, ezért fontos számomra, hogy a magyar és nemzetközi bírói gyakorlatot folyamatosan nyomon követve, naprakészen, felkészülten és határozottan érvényesítsem ügyfeleink érdekeit a bíróság előtti peres eljárásokban is. 

Kamarai azonosító szám: 36060130

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Teljeskörű, professzionális megoldások

Minden, amire szükséged van
a válás során és azon túl

Lépj velünk kapcsolatba

KÖvess minket